Välkommen till HT 2023 på ridskolan

09.08.2023

Nu är det dags att starta upp höstterminen 2023 på ridskolan och vi ser fram emot en ny höst p på Prästgården. Vädret denna vecka har verkligen gett oss ett smakprov på hur det känns med höst. Vilken tur att vi har våra fina hästar och ponnysar att mysa med i regn och rusk.

Terminen startar måndag 14:e augusti. Samtliga som har en plats på vår ridskola och en korrekt angiven mailadress hos oss skall ha fått ett mail ifrån oss med information om ridtid samt allmän information. Om inte så ber vi er att kika en extra gång i skräpposten och hittar ni fortfarande inget mail där så ber vi er att kontakta oss på info@harplingeridklubb.se

Nedan hittar ni allmän information om hur det funkar att rida hos oss samt information om vårt ridabonnemang som samtliga ridskoleelever hos oss skall ha lämnat in ett signerat för att få behålla sin plats på ridskolan.

På lördagarna hälsar vi Pernilla Ljungek välkommen som instruktör. En närmare presentation av henne hittar ni här!

Vår andra Pernilla (Wilhelmsson) gör sin sista tid på Strömsholms utbildning för att bli Ridinstruktör SRL II och det kommer därför att vara vikarie på måndag, onsdag och fredagslektionerna t.o.m 4 september. 

Måndagar och Fredagar kommer Johanna Andreasson och Malin Stenström att dela på lektionerna. På onsdagarna kommer vi har ett kärt återseende av Olivia Bengtsson som kommer att hoppa in för Pillan de lektionerna. 

Har ni frågor eller funderingar tveka inte att vända er till er instruktör så hjälper vi till med era spörsmål. 

Håll gärna utkik på vår Facebook och hemsida för att hålla er uppdaterade kring information och aktiviteter.

Med det önskar vi er en riktigt kul och härlig hösttermin hos oss på Harplinge Ridklubb!